In onze winkel bestaat de mogelijkheid om je eigen hond te wassen en te drogen in een Dogwash.

Geen gedoe thuis, lekker eenvoudig zelf je hond wassen en drogen in onze winkel. Deze Dogwash helpt je onder begeleiding mee om je hond weer lekker fris mee naar huis te nemen. De Dogwash is zo gemaakt dat u niet hoeft te bukken en niet bang hoeft te zijn dat uw hond eruit zal springen. Wil je je hond niet zelf wassen? Je kan ook op afspraak je hond door één van onze medewerkers laten wassen.

Openingstijden

Onze Dogwash is geopend tot een halfuur voor onze winkel sluit.

Maandag12:00 – 17:30
Dinsdag09:00 – 17:30
Woensdag09:00 – 17:30
Donderdag09:00 – 17:30
Vrijdag09:00 – 17:30
Zaterdag09:00 – 16:30
Zondag12:00 – 16:30

Let op: op feestdagen en andere nationale festiviteiten kunnen de openingstijden afwijken.

Tarieven

Het is mogelijk om vanaf €1,00 per 2 minuten uw hond te wassen. Wij hebben ook washcoins t.w.v. €7,00. Deze zijn voor een gemiddelde was- en droogbeurt van 12 minuten.

U kunt extra tijd erbij kopen voor €1,00 per 2 minuten.

U hoeft niet te reserveren, alles werkt op beschikbaarheid. Mocht het voorkomen dat u even moet wachten, is er een wachtruimte met koffie/thee en frisdrank.

Uw hond laten wassen door één van onze medewerkers

Dit is wél alleen mogelijk op afspraak. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Uiteraard geldt deze optie alleen voor handelbare honden. De extra kosten voor deze service zijn €11,95.

Spaarkaart

Wij hebben ook een spaarkaart wat u extra voordeel oplevert. Na vijf keer uw hond wassen kunt u de zesde keer uw hond een gratis wasbeurt geven. Deze strippenkaart werkt alleen in combinatie met de washcoin.

Het is standaard niet nodig om zelf shampoo mee te nemen, in het apparaat zit shampoo, conditioner en een vlooien- en tekenshampoo.

Heeft uw hond een speciale (bijvoorbeeld medicinale) shampoo nodig, dan kunt u die zelf meenemen, er bestaat ook de keuzemogelijkheid om uw hond met water en zelf meegebrachte shampoo te wassen.